F.A.Q.

Vanliga frågor
Hur kan jag som privatkund betala?
Hur lång är leveranstiden?
Vilka köpvillkor gäller?
Vilka Garantier finns?
Vilka program ingår i köpet?
Ingår moms i priset?
Ansvarsfrågor vid fel.

Hur kan jag som privatkund betala?
Du kan välja mellan att betala kontant eller med kort. Vi tar de flesta kort, bl.a. Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Bankkort, Rikskort med flera.

Hur lång är leveranstiden?
Normal leveranstid för datorer är 1 arbetsdag, beräknad från beställningsdatum. Delar och tillbehör levereras omgående om produkten finns på lager, annars är normal leveranstid 1-2 arbetsdagar.

Vilka köpvillkor gäller?
I samband med beställning av dator, måste en handpenning på minst 10% av beloppet (dock lägst 500 kr) erläggas. Inga varor levereras förrän full likvid erlagts. Företag kan ansöka om fakturaköp.

Vilka Garantier finns?

1 års garanti för nya datorer och tillbehör mot fabrikationsfel gäller om inget annat anges. Vissa skärmar har 3 års "på plats" garanti mot fabrikationsfel. Ingen garanti lämnas på mjukvara eller följdfel orsakad av felaktig eller defekt mjukvara och datamedia.
Begagnade datorer säljes i befintligt skickt, utan garantier!
Ingen bytesrätt eller öppet köp.
OBS. I samband med garantireparation görs en felsökning, en felsökningsavgift debiteras om varan visar sig vara felfri.

Vilka program ingår i köpet?
Alla våra datorer säljs utan operativsystem om inget annat anges. Däremot ges våra kunder möjligheten att köpa till operativsystem till ett rabatterat pris.

Ingår moms i priset?

Samtliga priser är angivna inklusive moms, exklusive ev. frakt. Vi reserverar oss mot feltryckningar och prisförändringar.

Ansvarsfrågor vid fel.
Föreligger det fel som Pc Specialisten ansvarar för, åtar sig Pc Specialisten att, efter eget val avhjälpa felet genom reparation, omleverans eller att återbetala köpeskillingen. Pc Specialisten äger rätt att hänvisa kund direkt till respektive tillverkare eller till en av denne anvisad serviceverkstad för felets åtgärdande. Ytterligare rättigheter för kund kan åberopas av respektive tillverkares egna till slutkund riktade garantiåtaganden.

Vid eventuella frågor om webbsidan går det bra att kontakta webbmaster på följanade adress webbmaster@pcspecialisten.com. Vänligen notera att det inte går att göra prisförfrågningar via denna mail-adress.

Namnlöst dokument

Pc Specialisten
Djurgårdsgatan 11A
414 62 Göteborg

Tel: 031- 125 126
072 - 725 7250
info@pcspecialisten.com

Copyright © 2003 - Pc Specialisten Sweden. All rights reserved.